Det här är HiGear Transformation

Erfarna specialister med passion för förändring

Teamet

Vi är operativa specialister och ledare som ger dig kraften du behöver för att förändra och utveckla dina affärer, organisation, teknik och processer. Behöver du öka takten i omställningen så har vi verktygen för att hitta vägen dit.

L

Fredrik

Lång erfarenhet av organisationsutveckling och att mejsla fram målstyrda team och effektiva processer med lean-perspektiv. Kreativitet och att tänka utanför boxen är egenskaper Fredrik håller högt.
Kontakt: [email protected], 070-7672800

Öppna Fredrik Agréns profil

L

Lottis

Lottis fokus är ledarskapsfrågor och grupputveckling. Hon coachar också individer och grupper i arbetsrelaterade frågor. Verkar för effektiva och hållbara arbetsmiljöer.
Kontakt: [email protected], 070-4334466

Öppna Lottis Bergsons profil

L

Lars

Flertalet VD- och styrelseuppdrag har givit Lasse erfarenheten av att ha det övergripande ansvaret för större verksamheters förändring. Från långsiktig strategi till förankring i den dagliga affären.
Kontakt: [email protected], 070-7831848

Öppna Lars Dahméns profil

L

Anette

Specialiserad på HR och Juridik i förändringsprojekt på både strategisk och operativ nivå. Djup förståelse och kunskap om personalens arbetsmiljö, beteende och välmående samt regelverket som styr förhållandet mellan arbetsgivare och arbetstagare.
Kontakt: [email protected], 070-4663563

Öppna Anette Östergrens profil

carl grape
L

Carl

Carl är specialiserad på datadriven journalistik, produktledning, teknisk infrastruktur och analys. Han har tidigare jobbat som bland annat chefredaktör och utvecklingschef på IDG och Bonnier. Carl älskar att få organisationer att tänka nytt och utmana gamla sanningar.

Kontakt: [email protected], 070-8322991

Öppna Carl Grapes profil

L

Nalle

Tydligt fokus på affären och entreprenörskap mitt i verksamheten är Nalles specialistområde efter att framgångsrikt ha startat, etablerat och expanderat flera företag i Sverige och internationellt.
Kontakt: [email protected], 070-4557233

Öppna Nalle Söderströms profil

Bli en del av HiGears nätverk av specialister!

Klicka och ta kontakt med oss i dag.

r

TA STEGET TILL SNABBARE HÅLLBAR FÖRÄNDRING

Se till att ditt förändringsarbete är snabbt, fokuserat och hållbart. Klicka och kontakta oss direkt!