Operativ Implementering som Ger hållbar förändring

Dra full nytta av våra operativa ledare och låt oss guida teamet som ska genomföra förändringen. 

Fördelarna med HiGear 

Z

Erfarenhet

HiGears operativa specialister har alla drivit flera förändringsprojekt tidigare. De har gjort jobbet. I seniora roller som VD, CTO, COO och försäljningschef.

360-perspektiv

Den samlade kompetensen täcker in alla perspektiv för att framgångsrikt nå hållbar förändring.

A

Snabbhet

Du får full effekt av förändringsarbetet genom att snabbt etablera avgörande insatser och reducera hinder.

Här är HiGears specialisters hemmaplan

Ledning och styrning

Använd HiGears breda erfarenhet och engagera oss som interim VD, som del av ledningsgruppen eller ledare för verksamheten. Vi har den praktiska kompetensen och förståelsen efter att ha lett förändringsuppdrag och tacklat samma utmaningar som du står inför. Vi tar med oss nya perspektiv och kan balansera det dagliga uppdraget med den långsiktiga utvecklingen.

Affären

Se till att få de avgörande komponenterna på plats för att etablera de nya affärerna. Vi är ett aktivt stöd och skapar ert nya kommersiella ekosystem, inklusive engagerande, visualiserade nyckeltal. HiGears specialister har omfattande erfarenhet av affärsutveckling – från paketering och prissättning, till kundresan och införande av effektiva styrsystem.

Struktur och processer

Engagera specialister från HiGear för att lokalisera och ta bort hinder som står i vägen för den nödvändiga förändringen. Med nya, effektiva processer röjer vi bort tidstjuvar, otydliga mandat, oklart ansvar och onödigt komplexa rutiner. Tillsammans med de som kan det dagliga jobbet sätter vi rätt prioriteringar och maximerar effektiviteten.

Tekniskt stöd och Utveckling

HiGears specialister etablerar stöd och processer så att produktägare, utvecklingsansvariga och team jobbar effektivt, agilt och med gemensamma mål. Vi utvärderar läget och etablerar rätt teknikstöd för effektiva affärsprocesser, och skapar konkreta förutsättningar för att utveckla nya digitala lösningar. HiGear ser till att det går ta sig hela vägen – från rätt verktyg i rollen som beställare, till engagerade utvecklare med insikt om den affärsavgörande förändringen.

Prenumerera på HiGears tips

r

TA STEGET TILL SNABBARE HÅLLBAR FÖRÄNDRING

Se till att ditt förändringsarbete är snabbt, fokuserat och hållbart. Klicka och kontakta oss direkt!